Tilos Rádió

Hatalmas tapssal nagy szeretettel búcsúztatták őt de megígérte hogy azért marad a rádió közelében ezután is. Egy médiatanácsi döntés következtében frekvencia nélkül maradt és éjféltől elnémult a Tilos Rádió a Budapest FM 903 MHz frekvencián azóta éteri csend fogadja a hallgatókat akik a Civil Rádióhoz és a Klubrádióhoz hasonlóan most csak az interneten hallhatják a Tilos Rádió adását is.


Pin By Pieter Cloete On Custom Car Paint Jobs Customised Trucks Trucks Cool Trucks

Kereken 31 évvel az indulása után elhallgatott Magyarország egyik ikonikus rádiója a Tilos Rádió.

. 19 év után újra elhallgat a Tilos Rádió az FM-en csak online lesz adás. A lekapcsolás előtt a közösségi rádió élőben sugárzott kétnapos születésnapi ünnepséget tartott a Dürer kertben a két. - Rendkívül jó minőségű és keveset használt szinte csak kipróbált exkluzív 2x50W-os erősítő 7Hz-20kHz RDS rádió és CD lejátszó CD-Text.

Születésnapon nem csak ünneplésre volt ok hiszen a Tilos Rádió adása 19 év után ismét nem lesz hallható FM-en csak online. Ettől függetlenül szeptember 3-án éjfélkor le kell kapcsolni az adóberendezést mert lejár a rádió jelenlegi műsorszolgáltatási szerződése tájékoztatta hallgatóit a Facebookon csütörtökön a Tilos Rádió. Mivel egy pályázó volt csak a Tilos Kulturális.

22 hours agoA Tilos Rádió elnémítása miatt számos nemzetközi szervezet is tiltakozott azt aránytalan lépésnek nevezték. Sorozatos jogsértésekre hivatkoztak úgy találták hogy 2015 óta négyszer szegte meg a műsorszámok korhatár-besorolására illetve sugárzási időpontjára vonatkozó előírásokat. Folytatni akarták az FM-rádiózást de nem engedte a Médiatanács.

Szeptember 3-án lejár a Tilos Rádió műsorszolgáltatási szerződése így befejezi a földi sugárzását a 903 frekvencián írták csütörtökön a rádió Facebook-oldalánha elnyerjük a frekvenciát ideiglenesen akkor is el kell búcsúznunk az étertől ám csak egy rövid időre. A Tilos Rádió FM adásának elnémítása előtt egyébként bejelentették azt is hogy Csabai Gábor Papó a rádió ügyvezető igazgatója 16 év után visszavonul. Szeptember 3-ától megint csak online lesz hallgatható a Tilos Rádió.

A Médiatanács ugyanis a korábbi szabálytalanságokra hivatkozva nem hosszabbította meg a rádió sugárzási engedélyét a frekvenciájukra kiírt új pályázatról pedig még nem döntöttek. Változások jönnek a Tilosnál miután a rádió egy médiatanácsi döntés következtében frekvencia nélkül maradt és éjféltől elnémult a Tilos Rádió így mától már csak interneten hallgathatók a Tilos műsorait - írta meg a Media1. Mint arról beszámoltunk vasárnap hajnalban 0 órától elhallgatott a Tilos Rádió FM-frekvenciája a Budapest FM 903 MHz ezért a 31.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság NMHH még idén tavasszal jelentette be hogy nem újítják a Tilos Rádió médiaszolgálatási jogosultságát arra hivatkozva hogy több alkalommal is jogsértést követtek el. Hallgassa kedvenc rádió élő működik a mobil eszközön és teljesen ingyenes. Honlapunkon megtalálja a legnépszerűbb magyar rádióállomások - online.

Az egykoron kalózrádióként indult rádió ezúttal a polgári engedetlenség helyett hajlandó volt lekapcsolni az FM-adását de az interneten a frekvenciavesztés után is tovább folytatta a műsorai készítését. Az ügy előzménye hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a. A hamarosan 31 éves Tilos Rádió a 2000-es évek elején tartott szünet után újra elhallgat legalábbis egy ideig mindenképpen.

Születésnapját ünneplő rádió már csak neten keresztül érhető el. Orbán Gábor a Tilos Rádió ügyvezető igazgatója a RTL Klub Híradójának elmondta az online formátumban töretlenül és változatlanul működnek majd. A Médiatanács döntésén múlik hogy átmenetileg vagy.

Már kora hajnalban is friss tartalommal töltik meg az étert ugyanis 0330-tól 0400-ig a Visszapillantó című műsorukban az előző napi hírműsoraikból hallhatóak interjúk hogy már reggel áttekinthessük a napot. Csütörtökön a Tilos Rádió a Facebookon-oldalán közölte elkerülhetetlenné vált hogy 2022. Az alapítvány augusztus 15-én nyújtotta be pályázatát a frekvenciára ami a következő tíz évre biztosítja földi sugárzásukat.

Ezt a Tilos Rádió frekvenciavesztése miatti FM-lekapcsolás előtti utolsó percekben a rádió 31. A műsorkészítők a legkülönbözőbb polgári foglalkozásúak talán éppen újságíróból és médiaszakemberből van köztük a legkevesebb. Még nem született döntés a 903.

A Médiatanács ugyanis a korábbi szabálytalanságokra hivatkozva nem hosszabbította meg a rádió sugárzási engedélyét a frekvenciájukra kiírt új pályázatról pedig még nem döntöttek. A rádió azóta egy új pályázatot nyújtott be augusztus közepén a 903-as frekvenciára de azt még nem tudni hogy erről mikor hoz döntést a. Frekvenciájának lekapcsolása előtti utolsó napon születésnapi ünnepi adásban jelentette be Csabai Gábor Papó Tilos Rádió ügyvezetője távozását aki 16 évig volt a rádió tagja.

A Tilos Rádió egy budapesti nonprofit rádió. A rádió ügyvezetője már akkor közölte hogy újra megpályázzák a 903 frekvenciát egy friss Facebook-posztban pedig arról adtak helyzetjelentést hogy a Tilos Kulturális Alapítvány augusztus 15-én be is nyújtotta a pályázatot ami a következő 10 évre biztosítaná számukra a földi sugárzást. Arról hogy a rádió a következő 10 évben sugározhat-e ezen a frekvencián a Médiatanács fog dönteni.

A rádió kizárólag online sugároz és alapvetően nem kormánypárti műsorokat. Sony LSA-1 Rádió-erősítő CD lejátszó - EISA-díjas eredeti Japán típus. A Média arról számolt be hogy a búcsúzás perceiről készített videófelvétel szerint nem sokkal a lekapcsolás előtt bejelentették hogy Csabai Gábor Papó ügyvezető igazgató 16 év után visszavonul a Tilos Rádió éléről.

A Klubrádió online műsorai. Születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen jelentették be szombat éjszaka. Ma kora hajnalban 6 óra körül jött meg a hír hogy van nyertese az FM 903 frekvencia pályázatnak.

Orbán két éve a rádió egyik. A Tilos vezetése csak a sugárzás átmeneti szüneteltetésére készül műso. A Médiatanács még áprilisban döntött úgy hogy nem hosszabbítja meg a Tilos Rádió szeptember 3-án lejáró engedélyét.

Augusztus 15-én nyújtotta be pályázatát a 903 földi sugárzású frekvenciára a következő 10 évre. Mint arról a Media1 beszámolt egy médiatanácsi döntés következtében frekvencia nélkül maradt és éjféltől elnémult a Tilos Rádió a. A Tilos vezetése csak a sugárzás átmeneti szüneteltetésére készül műsoraik.

22 hours agoMivel egy pályázó volt csak a Tilos Kulturális Alapítvány vajon ki lehet ennek a pályázatnak a nyertese írta Facebook oldalán a Tilos Rádió. 1 day agoA rádió arról kapott hírt hogy nyertest hirdettek a pályázaton és mivel egyedüli pályázók voltak gyanítják hogy ők azok. Szeptember 3-án azaz jövő szombaton éjfélkor lekapcsolja az adóberendezéseit amelynek segítségével eddigi frekvenciáján a Budapest FM 903 MHz-en keresztül analóg módon továbbították műsorfolyamukat.

Kereken 31 évvel az indulása után elhallgatott Magyarország egyik ikonikus rádiója a Tilos Rádió. újabb közkedvelt rádió hallgat el. A Tilos vezetése csak a sugárzás átmeneti szüneteltetésére készül műsoraik addig az interneten érhetőek el.

Erről még nem hozott döntést a Médiatanács és. Helyét Orbán Gábor veszi ő irányítja majd a rádiót. Közösségi oldalukon közzétett posztjukban azt írják frekvenciájuk kapcsán hogy a Tilos Kulturális Alapítvány a rádió fenntartójaként 2022.

Ha nyernek a frekvenciapályázaton akkor még visszatérhetnek. Egy műsorban azt is elárulta ki lesz az utódja.


David Carradine Uma Thurman Kill Bill Uma Turman Kino Istoriya


5ive Star Gear Paracord Paracord Blue Stars


Microdnb Mix Dzsungel Konyve Tilos 04 09 2012 Radio Natural Landmarks Landmarks


Souleater Busqueda De Twitter Twitter Soul Eater Manga Anime Soul Soul Eater Crona


The Hypnotizing Beauty Of Iranian Mosque Ceilings Mesquita Arte Islamica Arquitetura Islamica


Metallica Roadcase Flightcase Road Cases Case Metallica


Pin En Fotos De Radio Acuario


Derdian Human Reset 2014 Download Heavy Metal Power Metal Metal Songs Power Metal Bands


Beszedtechnikai Gyakorlatok Youtube Technology Communication Lockscreen


Pin By Nesxla On Corona Soul Eater Crona Soul Eater Soul Eater Manga


Ras Natty Baby Seggae Time Baby Music World


Pin By Schmidtdave On 2016 Inbox Screenshot


Various Detroit Techno City Ii テクノ


Palotai Zsolt A Legjobb Dj Tilos Radio Dj Audio Mixer Audio


Immortals Enemy Jet Set Radio Character Inspiration Character Design


Tilos Radio Radio Art Poster


Visit Electrocat Tilos Radio On Soundcloud Radio Soundcloud 10 Things


Soul Eater 12 Soul Eater Eruka Frog Eater


Pin By Ayesha Arif On Music Love Songs Playlist Radio Playlist Song Playlist

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel